I det eksklusive Nordkyst område, Hellebæk-Ålsgårde-Hornbæk findes dette sjældent udbudte American dream house, med masser af plads til hele familien.

 

Huset er beliggende med skøn ugeneret udsigt til naturen fra privat lukket vej. Husets hjerterum er den store højloftede stue, hvor lyset strømmer ind fra himmelhvælvet. Her samles familien fra husets hele 5 værelser.

Fra det store repos på førstesalen er der samme åbne kik til himmel og natur. Svalegangen sikrer, at der er god kontakt til husets store fællesrum. Boligens køkken/alrum ligger i åben forbindelse med den smukke rustikke stue, der også giver mulighed for hygge omkring brændeovnen, på de kolde dage.

De 5 værelser har alle en god størrelse, udsigt samt masser af rustik charme. Der er tre værelser på førstesalen samt stort familiebadeværelse. Husets Master Bedroom i stueetagen har fløjdøre til terrasse og have. Terrassen løber i hele husets længde og er særlig bred, hvor der er direkte udgang fra stue og soveværelse.

Bjælkehuset er ialt på 227 boligkvadratmeter samt 69 kvadratmeter kælder. Bemærk at varmeforbruget er særdeles lavt. Huset fremstår velholdt og er nymalet.

Som noget ganske specielt er der i underetagen indrettet dobbeltgarage med remote betjente porte, så bagage og indkøb altid kan organiseres i tørvejr. I forlængelse af kælderens velorganiserede værksted går en trappe direkte op til køkkenet, så familien hurtigt kan få indkøbet på plads.

Bjælkehuset ånder med naturen og emmer af sommerstemning, når alt er grønt og solrigt, og er lunt og hyggeligt omkring brændeovnen, når sne og blæst ændrer årstiden omkring huset.

Kæmpe naturområde bestående af naturskov, overdrev, søer, moser, ferske enge og høslætsarealer på den anden side af vejen, hvor et rigt dyreliv udfolder sig, og hvor rovfuglene har foderplads. På få minutter kommer familien til det hyggelige badeområde ved Langebro, hvor sejlklubben byder på aktiviteter, ikke at glemme Hornbæk strand 8 min. væk.

Indkøbscenteret i Ålsgårde dækker familiens behov i dagligvare, derudover findes der frisør, apotek, fitness, sundhedshus m.v. Trafikken glider glat på disse kanter. Der er gode skole– , fritidsklub og pasningstilbud, (samt privatskolen Skorpeskolen) i nærområdet med sti og cykelsti til alle fra ejendommen. Der er stor sportshal og 4 tennisbaner 500 m fra ejendommen.

Grunden er på 1049 m2

Energimærke: B

Ejendommen er opført i 2006 (afsluttet i 2007)

Pris: 5.995.000

Kontakt og fremvisning kan aftales med Just-Sold

 

 

Hvis du vil se mere er det nok bedst du kommer forbi 🙂