I det eksklusive Nordkyst område, Hellebæk-Ålsgårde-Hornbæk findes dette sjældent udbudte American dream house, med masser af plads til hele familien.

Ejendommen er solgt.

En ny rapport af Nordisk Ministerråd viser, at et træhus sætter et CO2-aftryk på 2,2 kilo per kvadratmeter, hvilket er 44 procent mindre end et tilsvarende hus af beton. Alt sammen hvis man regner med, at bygningerne har en levetid på 120 år.

Denne ejendom har aldrig været handlet siden opførelse i 2006/2007 og hvis du ser på tilsvarende ejendomme lidt nord for København, kan du spare plus kr. 5 mio. ved at køre 20 min. længere, hvis du arbejder i København.

Området omkring ejendommen:

Kæmpe naturområde bestående af naturskov, overdrev, søer, moser, ferske enge og høslætsarealer på den anden side af vejen, hvor et rigt dyreliv udfolder sig, og hvor rovfuglene har foderplads. På få minutter kommer familien til det hyggelige badeområde ved Langebro, hvor sejlklubben byder på aktiviteter, ikke at glemme Hornbæk strand 8 min. væk.

Indkøbscenteret i Ålsgårde dækker familiens behov i dagligvare, derudover findes der frisør, apotek, fitness, sundhedshus m.v. Trafikken glider glat på disse kanter. Der er gode skole– , fritidsklub og pasningstilbud, (samt privatskolen Skorpeskolen) i nærområdet med sti og cykelsti til alle fra ejendommen. Der er stor sportshal og 4 tennisbaner 500 m fra ejendommen. Ikke at glemme det lokale kulturhus Bølgen. Og i cykelafstand finder man Nordøstsjællands Rideklub (3,5 km fra ejendom).

Hellebæk-Ålsgårde afgrænses mod nordvest af Hornbæk Plantage og mod sydøst fletter byområdet sig ind i Teglstrup Hegn. Området rummer en spændende kulturhistorisk fortælling omkring et af Danmarks første industrielle miljøer, hvor der først var geværproduktion og senere klædefabrik der i dag er omdannet til et erhvervshotel. Områdets bebyggelser består hovedsagelig af parcelhuse, en del mindre tæt-lave bebyggelser, samt en enkelt etagehus bebyggelse.

Har du ikke lyst til at lave mad, så prøv et alternativ til en normal restaurant på Hornbækhus

I skaren af rige byer placerer Ålsgårde Hellebæk sig blandt dem hvor gennemsnitsindkomsten er højest i Danmark (i samme gruppe som fx Gentofte, Holte, Charlottenlund) og flere kendte erhvervs personligheder har bopæl i området.

PS! Det er hurtigere, at køre i bil fra Klampenborg/Charlottenlund til Ålsgårde end det er, at køre fra Klampenborg/Charlottenlund til Kgs. Nytorv – København, just saying!

Ejendommen er solgt af Nybolig Hornbæk

En væsentlig ting at tænke over når man køber hus er ikke kun kontantprisen men også de årlige omkostninger! Det kan over 10 eller 20 år, med rentes rente og inflation, give flere millioner kroner i prisforskel på ejendomme man troede kostede mere eller mindre det samme!

Her et eksempel, begge er ejendomme til salg og oplysningerne er fra salgsopstillingerne. Der forudsættes 4 % rente og 2% inflation. Der tages forbehold for fejl.

Birkehegnet, Ålsgårde

Boligareal m2                              227

Energimærke                               B

Opført/godkendt år                    2007

Ejendomsskat                            28.260

Ejendomsværdiskat                  25.599

Forsikring                                    4.445

Opvarmning                               10.179

Årlig vedligeholdelse                5.000

Over 20 år er de fasteomkostninger kr. 2.983.017

 

Nordre Strandvej, Ålsgårde

Kontantpris DKK                        5.995.000

Boligareal m2                             242

Kvm2 pris                                    24.772

Energimærke                              E

Opført/godkendt år                  1918

Ejendomsskat                           70.000

Ejendomsværdiskat                 50.067

Forsikring                                   7.531

Opvarmning                               47.239

Årlig vedligeholdelse                25.000

Over 20 år er de fasteomkostninger kr. 8.095.008

Med andre ord er der en løbende fast omkostnings forskel på kr. 5.111.991 over 20 år på disse 2 ejendomme!

Ja, den ene ejendom er beliggende på en strandvej, men der er ikke fri og uhindret vand udsigt og der er meget trafiklarm fra en befærdet vej.

Den anden ejendom har udsigt over natur med beliggenhed på en privat lukket vej i gåafstand til vand, skov og natur.  Begge har mere eller mindre samme afstand til Hornbæk Strand, indkøb, skoler m.v.

Det er relativt simpelt selv at udforme disse regnestykker på ejendomme man har interesse i og sammenligne økonomien over tid og ikke kun kontantprisen.

Ovenstående betyder fx, at man kunne have købt en lejlighed i Syd Frankrig for samme penge, købt en stor båd og bil(er), rejst flere gange årligt eller haft et markant større privat forbrug, alt sammen efter ønske og smag.

Og går dine børn i en skole i gerne vil beholde dem i, så er der også penge til en au-pair med bil til at hente og bringe, købe ind etc. (Der er dog 2 privatskoler tæt på, samt offentlige skoler og pasning, se ovenstående).

Birkehegnet 18
Indkørsel til garage
Lille Mikkel på besøg

Hvis du vil se mere er det nok bedst du kommer forbi 🙂

Alle foto er taget fra ejendom