I det eksklusive Nordkyst område, Hellebæk-Ålsgårde-Hornbæk findes dette sjældent udbudte American dream house, med masser af plads til hele familien.

 

Huset er beliggende med skøn ugeneret udsigt til naturen fra privat lukket vej. Husets hjerterum er den store højloftede stue, hvor lyset strømmer ind fra himmelhvælvet. Her samles familien fra husets hele 5 værelser.

Fra det store opholdsrum på førstesalen er der samme åbne kik til himmel og natur. Svalegangen langs trappen sikrer, at der er god kontakt til husets store fællesrum. Boligens køkken/alrum ligger i åben forbindelse med den smukke rustikke stue, der også giver mulighed for hygge omkring brændeovnen, på de kolde dage.

De 5 værelser har alle en god størrelse, udsigt samt masser af rustik charme. Der er tre værelser på førstesalen samt stort familiebadeværelse.

Husets Master Bedroom i stueetagen har fløjdøre til terrasse og have. Terrassen løber i hele husets længde og er særlig bred, hvor der er direkte udgang fra stue og soveværelse.

Huset er i alt på 227 boligkvadratmeter samt 69 kvadratmeter garageanlæg, der eventuelt kan omdannes til opholdsrum eller måske separat lejlighed, da garageanlægget ligger i jordniveau (til/fra kørsel) og har indlagt varme og vand. Med kun 7 km til Hornbæk og 1 km til Langebro vil sommergæsterne hurtigt indfinde sig, hvis de bliver budt.

Ejendommen har aldrig været handlet!

Bemærk at varmeforbruget er særdeles lavt (Energimærke B) og det samme er ejerudgifterne. Huset fremstår velholdt og er nymalet i 2017.

Som noget ganske specielt er der i underetagen indrettet dobbeltgarage med remote betjente porte, så bagage og indkøb altid kan organiseres i tørvejr eller skygge. I forlængelse af kælderens velorganiserede og opvarmede værksted går en trappe direkte op til køkkenet, så familien hurtigt kan få indkøbet på plads.

Huset ånder med naturen og emmer af sommerstemning, når alt er grønt og solrigt, og er lunt og hyggeligt omkring brændeovnen, når sne og blæst ændrer årstiden omkring huset. Se foto i nedenstående eller endnu bedre, kom forbi og oplev det personligt!

Området omkring ejendommen:

Kæmpe naturområde bestående af naturskov, overdrev, søer, moser, ferske enge og høslætsarealer på den anden side af vejen, hvor et rigt dyreliv udfolder sig, og hvor rovfuglene har foderplads. På få minutter kommer familien til det hyggelige badeområde ved Langebro, hvor sejlklubben byder på aktiviteter, ikke at glemme Hornbæk strand 8 min. væk.

Indkøbscenteret i Ålsgårde dækker familiens behov i dagligvare, derudover findes der frisør, apotek, fitness, sundhedshus m.v. Trafikken glider glat på disse kanter. Der er gode skole– , fritidsklub og pasningstilbud, (samt privatskolen Skorpeskolen) i nærområdet med sti og cykelsti til alle fra ejendommen. Der er stor sportshal og 4 tennisbaner 500 m fra ejendommen. Ikke at glemme det lokale kulturhus Bølgen.

Hellebæk-Ålsgårde afgrænses mod nordvest af Hornbæk Plantage og mod sydøst fletter byområdet sig ind i Teglstrup Hegn. Området rummer en spændende kulturhistorisk fortælling omkring et af Danmarks første industrielle miljøer, hvor der først var geværproduktion og senere klædefabrik der i dag er omdannet til et erhvervshotel. Områdets bebyggelser består hovedsagelig af parcelhuse, en del mindre tæt-lave bebyggelser, samt en enkelt etagehus bebyggelse.

I skaren af rige byer placerer Ålsgårde Hellebæk sig blandt dem hvor gennemsnitsindkomsten er højest i Danmark (i samme gruppe som fx Gentofte, Holte, Charlottenlund) og flere kendte erhvervs personligheder har bopæl i området.

PS! Det er hurtigere, at køre i bil fra Klampenborg/Charlottenlund til Ålsgårde end det er, at køre fra Klampenborg/Charlottenlund til Kgs. Nytorv – København, just saying!

Grunden er på 1049 m2

Energimærke: B

Ejendommen er opført i 2006 (afsluttet i 2007)

Bo og lev anderledes, køb for en kontant pris: 5.995.000

Kontakt og fremvisning kan aftales med Min Bolighandel

Video præsentation kan ses her.

Er det her der er åbent hus

 

 

Hvis du vil se mere er det nok bedst du kommer forbi 🙂

 

Alle foto er taget fra ejendom